Prefabrik Yapınızın Taşınabildiğini Biliyor muydunuz?

2018-07-18

Dünyada yaygınlaşan prefabrik yapılar ülkemizde de sıklıkla talep edilmeye başlandı. 99 yılında gerçekleşen depremden sonra adını duyduğumuz konut türü prefabrik yapılar artık günümüzde konforlu, lüks ve ekonomik olmalarıyla da tercih ediliyor. Portatif özellikleri ile de dikkat çeken prefabrik yapı modelleri firmalar tarafından demonte şekilde sunulmaktadır.  İstenildiğinde ise kısa sürede montajı sağlanabilmekte istenildiği takdirde ise sökülebilmektedir.

 

Bu kolaylık elbette birçok avantajı da beraberinde getiriyor.

 

·         Prefabrik yapı tercihe göre taşınabilmektedir.

Arsanızda başka bir yapı montajına ya da prefabrik yapınızı kullanım amacına göre başka bir yere taşımaya karar verdiniz. Betonarme binalar gibi olmadıkları için prefabrik yapılar firmalar tarafından titizlikle sökülebiliyor ve taşınabiliyor. Tekrar kurulumu ise çok kısa bir sürede gerçekleştirilebiliyor.

 

·         Prefabrik evinizi üretici firma taşısın.

Montajını ve söküm işlemlerinizi prefabrik evinizi yapan firma ile yapmanızı tavsiye ederiz. Hem firma kadrosu kendi prefabrik ev modellerine diğer firmalara göre daha hakim hem de gerekli tedbirleri çok daha pratik ve hızlı şekilde alabilir.

 

·         Uzman kişilere güvenin.

Prefabrik yapı seçenekleri her ne kadar istenilen yere taşınabilse de ilk günkü gibi dayanıklılığını korumayabilir. Prefabrik yapıların sık sık taşınması bu sebeple tavsiye edilmez. Ancak işinde uzman bir kadro ile bu yapınızın lojistiğini yapmanız durumunda elbette hasar olmayacak ve olası hasar minimuma indirilecektir.

 

·         Prefabrik yapının taşındığı bölgeye dikkat edin.

Prefabrik yapınızın montajı ve üretimi ilk kurulduğu bölgeye göre yapılır. Arsanın yapısı başta olmak üzere iklim koşulları da göz önüne alınarak gerekli izolasyon hesaplamaları gerçekleştirilir. Prefabrik evinizin taşınması durumunda yetkili firma tarafından mutlaka taşınılacak bölgenin analizi isteyin. Eğer eviniz yeni koşullara yetersiz ise gerekli çalışmaları da yaptırabilirsiniz.

 

·         Çakır prefabrik her zaman yanınızda

Çakır Prefabrik olarak her türlü prefabrik yapı üretimi ve montajı gerçekleştirmekteyiz. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti politikamız ile en kaliteli yapıları en uygun bütçelerle ayağınıza kadar getiriyoruz. Prefabrik yapı modellerimizin her birinin montajı ve söküm işlemlerini de gerçekleştirmekteyiz. Prefabrik yapılarınızın taşınma talepleri için bizimle iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

HABERLERE GERİ DÖN